KOSGEB Nedir Ne Değildir ?




Ülkemizin ekonomik, sosyal her türlü ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için küçük ve orta ölçekli işletmelerin varlığını sürdürüp büyümesi gerekmektedir. KOSGEB bu firmaların her türlü sorunlarıyla ilgilenip yeteri düzeyde gelişmesini sağlamaktadır. Bu işletmelerin rekabet düzeylerini en üst düzeye çıkarmak ithalat ve ihracat yollarını açmak için işletmelere destekler vermektedir.
 KOSGEB yani Küçük ve Orta Ölçekli işletmeleri geliştirme ve destekleme kurumu Sanayi ve Ticaret Bakanlığına bağlı bir kamu kurumudur. Tüm bu konular için kosgeb başvuru yapabilirsiniz.
KOSGEB ülkenin ekonomik ve sosyal açıdan ihtiyaç duyduğu işletmelerin sanayide entegrasyonu ve yeni gelişmelere uygun olarak üretim yapmasını hedeflemektedir. Teknoloji alt yapılarından işletmelerin yararlanması, sanayi lise ve üniversite işbirliğini kuvvetlendirip kalifiye elemanlar yetiştirmek, teknoparklar, teknokentler gibi bilim ve sanayii alanında gelişim yapmak, Kobilerin kendi alanlarında ihtiyaç  duyduğu bilgiyi kolaylıkla edinebilmesi, kendilerini sürekli yenileyebilmesi amaçlı düzenli olarak danışmanlık eğitimler ve kursiyerler için mülakatı kazandıktan sonra teşvik için hibeler ve faizsiz krediler sunan bir kurumdur. Hemen kosgeb başvurusu yapabilirsiniz.
Site Hakkında
Yeni işletme açacak Kobiler için mutlaka ilk uğranması gereken kurumdur.

Bu tanıtımını yaptığımız site sayesinde KOSGEB hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Kosgeb hakkında hem faydalı hem de nitelikli bilgiler veren güzel bir blogdur.

Gönderen : Pusat Bilişim ~ Yorumlarınız ile Bize Destek Olabilirsiniz (:

Konumuz KOSGEB Nedir Ne Değildir ? Gönderen Pusat Bilişim Tarih . Lütfen Bize Yorumlarınız ile Yardımcı Olun (: 0 Yorum: ~ KOSGEB Nedir Ne Değildir ?
 

0 yorum:

Yorum Gönder